Uvjeti korištenja

PRAVILA KORIŠTENJA

Korištenjem bilo kojeg dijela stranice Naftniderivati.com i svih njezinih dijelova automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem Naftniderivati.com, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Niti jedan dio stranice Naftniderivati.com ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

 NAFTNIDERIVATI.COM

Svojim posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja stranice. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje Naftniderivati.com portala ukoliko ne krše pravila korištenja.

Stranica Naftniderivati.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.

Naftniderivati.com sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje stranice Naftniderivati.com koristite na vlastitu odgovornost i Naftniderivati.com ne mogu se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Pristup stranici Naftniderivati.com i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije.

AUTORSKA PRAVA

Naftniderivati.com polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Preuzimanje sadržaja dozvoljeno je samo uz jasno istaknuto navođenje linka na izvornu stranicu sadržaja.

Preuzimanje sadržaja za tiskane medije dozvoljeno je uz navođenje izvora “www.naftniderivati.com”. Neovlašteno korištenje sadržaja podliježe Članku 120. Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima u BiH.

Ukoliko smatrate da su Naftniderivati.com povrijedili Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

 LINKOVI NA VANJSKE STRANICE

Naftniderivati.com sadržavaju linkove na web stranice izvan vlastite stranice. Naftniderivati.com linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan stranice.

 ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Naftniderivari.com štite privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.

Naftniderivati.com se obavezuju da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja stranice, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Naftniderivati.com mogu u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja stranice (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke Naftniderivati.com koriste kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao stranicu i njezine sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. Prikupljanje podataka ovog tipa u ovom ili većem obimu uobičajeno je, i njime se koriste i poznati svjetski web siteovi poput MSN-a, Googlea itd.

Naftniderivati.com se obavezuju da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

Naftniderivati.com se obavezuju da će čuvati privatnost korisnika stranice, osim u slučaju teškog kršenja pravila Naftniderivati.com ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

REGISTRIRANI KORISNICI

Registriranjem na stranicu Naftniderivati.com korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati login i password.

Naftniderivati.com nisu ni na koji način odgovorni za sadržaje koje objavljuju posjetitelji.

Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi.

Naftniderivati.com su dužni po utvrđivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima.

Registrirani korisnici dužni su se ponašati u skladu sa specifičnim pravilima za pojedine dijelove stranice.

Naftniderivati.com zadržavaju pravilo da pojedinom korisniku zabrani korištenje stranice, ukoliko se ustanovi da je korisnik kršio pravila.

Korisnik je dužan odmah prijaviti stranici Naftniderivati.com neovlašteno korištenje njegovog accounta.
Naftniderivati.com ne mogu se držati odgovornim za neovlašteno korištenje accounta, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

 MODIFICIRANJE I PROMJENE PRAVILA

Naftniderivati.com zadržavaju pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama Naftniderivati.com mogu obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na stranici. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na stranici Naftniderivati.com smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

UPOZORENJE!: Korisnici mogu komentirati sadržaj. Zabranjeno je vrijeđanje na rasnoj, spolnoj, vjerskoj i nacionalnoj osnovi. Nepridržavanjem ovog pravila riskirate ZABRANU PRISTUPA stranici Naftniderivati.com! Komentari su djelo i mišljenje posjetitelja stranice. Naftniderivati.com ne odgovaraju za njih, kao ni za nastale reakcije!