Kronologija poslovnih odnosa Deltagrip-NTF

Pred trgovačkim sudom u Dubrovniku 5. ožujka je zakazano ročište kada će se odlučivati da li NTF Ploče ide u stečaj. Do ovoga roka NTF mora osigurati neophodna sredstva cca. 15 milijuna maraka kako bi se izmirile obveze prema vjerovnicima.

Jedno od pitanja koje se postavlja je, da li je uopće trebalo doći do arbitražnog procesa?

Naftniderivati.com su u posjedu dopisa koji je Deltagrip uputio Vladi Federacije BiH gdje se traži i njihov osobni angažman kako bi protuugovorna postupanja tadašnje Uprave NTF i Terminala Federacije u Sarajevu prestala, te da se eventualni problemi u realizaciji zaključenih ugovora riješe mirnim putem.

Definitivno, tada nitko nije reagirao, tako da imamo neizvjesnu situaciju gdje će opet najveću štetu pretrpjeti građani Federacije BiH, bilo gubitkom terminala, bilo plaćanjem.

Da li je sve moglo biti drugačije?

Dopis DG 24.3.2010

Kronologija poslovnih odnosa DG-NTF 032010

35 misli o “Kronologija poslovnih odnosa Deltagrip-NTF

  1. ‘teo banana-drajver nije u singu, zašto njega bacati u to ljudsko smeće? Njega baš treba sačuvati.

  2. Poštovana gospodo!
    Od 7.3.2013. na terminalu će raditi od 35-40 ljudi, tu sigurno nema predsjednika uprave gospodina ŠTUKA, nema ni savjetnika BULAT kao ni Petrovića isvih ti takvih! Naime budući vlasnik i najveći vjerovnik će uzeti ljude koje on bude htio!

  3. bosi pusti kit da uživa u nagradi koju mu je namjenio Deltagrip kao jednom od najupornijih i zaslužnijih “fakera”, za njihovu stvar.
    KIT, KIT, NEKA ŽIVI DELTAGRIP !!

  4. kako čujem i ,,kit,, je utihnuo na terminalu još da skine torbicu i malo spusti glavicu eto ga oni stari prizemnjeni kit od prije tri godine kad nije imo titulu ,,šefa,,već je bio u trlišu a i to mu je dobro jer u spisku radnika jedini je kojemu kraj stručne spreme ne piše ništa jedino ako nije i on u među vremenu završio na ljevoj obali koju školu ko i prva metla pa ko ti je ko oni reka sam ti BUDI UPORAN STALOŽEN I DIŠI DUBOKO čujem da si me već poslušao za ovo staložen

  5. mikušev sin će da spasi terminale zahvaljujući švicarskim pravom , tu se ne zna tko je šuplji 😉

Komentari su zatvoreni.