Kadić: Spriječen stečaj naftnih terminala FBiH

Na račune Naftnih terminala Federacije BiH (NTF) danas je uplaćen iznos od 15 milijuna KM namijenjen za deblokadu računa NTF-a Ploče te izmirenje obveza prema Deltagripu – izjavio je Agenciji Fena direktor NTF-a Rasim Kadić.
Uplaćeni iznos kreirao je i pretpostavku da stečajni sudac, i prije isteka stečajnog roka 21. ožujka, proglasi da više nema razloga za stečaj.
-Terminal Ploče bi se ovim, nakon višemjesečnih blokada računa i stečajnog postupka, vratio u normalno poslovanje – istakao je Kadić.
Prijenos sredstava je u toku, a već u ponedjeljak sredstva bi trebala biti na računu.
Kadić je kazao da su ova sredstva osigurali: Intesa San Paolo banka u iznosu od 5,5 milijuna KM, Union banka, Bor banka, Sparkasse banka i Sberbanka po dva milijuna KM te Vakufska banka 1, 5 milijun KM.

Jedna misao o “Kadić: Spriječen stečaj naftnih terminala FBiH

 1. Eminemu, lijepa vasa je usvojila zakon po kom odgovaras za napisano na internetu, pa budi fin i potkrijepi svoje tvrdnje za napisano o Rasimu.

 2. Za sta bravo?Jedan glavati, nepismeni bezveznjakovic kojem je ovo igra i koji ce pokupit lovu!

 3. Što prije naplatiš “juka” to bolje po tebe, jer u slučaju protesta mjenice ni prva SVINjG ekonomistica Sanja neće moći spriječiti događanja s NTF-om.

 4. Reci ti RASIME da si isto umulja svoje prste sa pranjem love što će se na kraju dokazati javna tajna da te je IBRHIM BEĆIRBEGOVIĆ kupija tj SDA!
  Ajde mudonja spomeni ime onoga tko je kriv nesmiš jer i tebi leti glava!
  A onaj swingovac izjvljuje da smo robovi delta gripa aloooooooo čiji smo sad robovi vakufske banke ili ti banke SDA sramite se i stidite se šta ste radili ljudima!
  Moja prava polako dolaze lagano počima naplata
  aji koja tulumiška

 5. Direktor Kadić ne spada u tu skupinu lezilebovića jer on je za sebe osigurao da mjesečna uplata “PETROLA” od 50 000 evra za najma spremnika u NTF-u Ploče legne na njegov osobni račun i boljitak, to je poznato svima samo ne oni koji bi tog lopova Kadića trebali zakaditi jednom za svagda, a kome idu tajne uplate “ALUMINE” I “TURKOILA” to je priča za istražne organe gonjenja u BiH-u ako oni imaju uopće ikakav organ osim (s)polni.

 6. Čini mi se da radnici iz Ploča trebaju zaraditi i za plaće 120 leziljebovića u Terminalima Federacije…

 7. HVALA HVALA!!!KAŽE RASIM KADIĆ citiram:ZA OVO STANJE KRIVI SU ONI KOJI SU POTPISALI KOLEKTIVNI UGOVOR 2007god.!ja se vama gosp.KADIĆ ne mogu načudit ZAŠTO?vaša izjava na -TVBIH-KRIV JE BRANKOVIĆ ŠTO JE TOMIĆA DANAS SMIJENIO ZA DVA MJESECA GA VRATIO,JESTE LI VI GOSPODINE, ŠTULU RAZRIJEŠILI I IMENOVALI PONOVO ,SVE U DVA MJESECA,ZATIM STE POSLALI DOPIS RADNIČKOM VIJEĆU DA SU ZA OVO STANJE KRIVCI ONI KOJI SU RASKINULI UGOVOR S DELTA GRIPOM,DANAS VI DIREKTNO OPTUŽIVATE UPRAVE DO 2010god. I KOLEKTIVNI UGOVOR,MA NIJE ,,MOJ ,,RASIME NTF IZGUBIO SVE RADNE SPOROVE ZBOG KOLEKTIVNOG UGOV.VEĆ OPET ZBOG UPRAVINE NESPOSOBNOSTI OD 2010god. ZATO VAM MOGU KAO ČLAN EKN PORUČIT DA SIGURNO NEĆETE TEK TAKO SMANJIT PRAVA RADNICIMA I DA KRIVCA TRAŽITE U ONOME KOJEM NESMIJETE NITI STE IME SPOMENULI U DVA OBRAĆANJA BIH JAVNOSTI,A ZAŠTO NISTE? TO SAMO VI ZNATE, A MI MOŽEMO PREPOSTAVIT! ČLANOVE EKN POZIVAM NA JEDINSTVO JER TEK ONDA VAM NEMOGU NIŠTA A ČIST PRIMJER SMO MI ,,OTPISANI,, 2009god

 8. ISPRAVAK KADIĆEVE IZJAVE FENI:
  MOJOM A NE ZASLUGOM RASIMA KADIĆA JE OSIGURANO
  15 milijuna KM. JA I SDA SMO TO IZVRŠILI JER DIREKTOR
  RASIM KADIĆ TO NIJE ZNAO I ODGOVORAN JE
  ZA KAMATE NA DUG ZA GODINU DANA.
  ON ĆE ODGOVARAT ZA 1 MILION EVRA KAMATA.

Komentari su zatvoreni.