Benzinske stanice GAZPROM najbrend Bosne i Hercegovine u 2013.

Specijalno priznanje “Najbrend” pripalo je ove godine benzinskim stanicama GAZPROM prema ocjeni stručnog žirija Direkcije agencije za izbor i promociju najmenadžera Bosne i Hercegovine, jugoistočne i centralne Evrope.

U Banjaluci je u subotu održano tradicionalno, 29. po redu, proglašenje najmenadžera Bosne i Hercegovine, gdje je dvadesetak gospodarstvenika proglašeno najuspješnijima.

Nagradu je primio Branko Radujko, regionalni direktor NIS Gazpromnjefta za BiH.

,,Zlatna plaketa – najbrend regiona’’ predstavlja priznanje našem radu i potvrdu da smo na dobrom putu. U BiH razvijamo mrežu benzinskih stanica u okviru velike GAZPROM međunarodne porodice. Za kratko vrijeme benzinske stanice GAZPROM postale su omiljeno mjesto jer nude isključivo gorivo euro kvaliteta iz Rafinerije Pančevo, visokokvalitetna ulja i maziva G-Energy. Kupci su prepoznali kvalitetnu usluga, a pokrenuli smo i programe lojalnosti u suradnji sa proizvođačem kvalitetne putne opreme Wenger“, izjavio je Branko Radujko, regionalni direktor NIS Gazpromnjefta za BiH.

Za ovogodišnju nagradu nominirano je oko 800 uspješnih menadžera i kompanija iz svih krajeva BiH iz različitih oblasti i kategorija malog, srednjeg i velikog biznisa, a prvi put je uvedena i nagrada za uspješne inozemne investicije u BiH, čiji su dobitnici iz Italije, Turske, Austrije i Crne Gore